Változás, amiért érdemes küzdeni! :)
2015. május 02. írta: Kovács Barbi

Változás, amiért érdemes küzdeni! :)

Ez még csak a kezdet!

Figyelem! Ez most egy önmutogató poszt, de úgy érzem, hogy kivételesen nemes célt szolgál. 3 hónap edzés+ életmódváltás után kezdem érezni magamon a változást és ez borzasztóan jó érzés! Előtte fotóm nincsen, de számomra nem is a múlt a fontos, hanem, hogy mit akarok még elérni!

Leszögezem, hogy még nem vagyok tökéletesen elégedett magammal, de úgy érzem elindultam egy úton, és eszem ágában sincs letérni róla. :) Magabiztosabb lettem és többet mosolygok a világra, és már ezért megérte.

Fő célom az volt most, hogy megmutassam nem egy 120 kilós csaj osztja itt neked a tippeket-tanácsokat. Nem lenne túl hiteles... :) Nyárig még el szeretném érni a következő célomat is, ami az, hogy a combomat újraformáljam, feszesebbé tegyem.

Vigyázat! Nincs megállás!

+ Ráadásként bemutatom a nagyon fotogén kandúromat is, aki még viccesebbé teszi az életemet. Már 7-8 kg-ot is eléri, úgyhogy már vele is edzhetek. :D Ő Whiskey. 

Fontos tipp, így a hétvégére:

Vettem máklisztet, amit hamarosan zabliszttel keverve ki is próbálok majd, jó kis muffint sütök belőle. :) Miért érdemes neked is kipróbálnod?! A maglisztek előnye, hogy alig tartalmaznak szénhidrátot, és a máknak ráadásul karakteres íze is van így nagyon finom süti lesz belőle. (az én választásom: ABY Bio mákliszt, Dm, Tesco, bioboltok)

Sajnos pocsék időnk van, de tökéletes ahhoz, hogy a teremben edzek, aztán munka. :) Szép hétvégét kívánok!

Barbi*

A bejegyzés trackback címe:

https://iamfine.blog.hu/api/trackback/id/tr697419692

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pythonozok · http://visszabeszelo.blog.hu 2015.05.02. 08:25:45

Lányoknál mi értelme izomra cserélni az összes zsírt?
Biztosan ízlésficamos vagyok, de jobban szeretem, ha van egy pici "felesleg". Sokkal nőiesebb lesz tőle az alak.

Kovács Barbi 2015.05.02. 09:31:16

Szerintem ezért jó, hogy nagyon sokféle nő létezik. :) Az én véleményem, hogy az okosan kidolgozott női test szép látvány. Nem a végletekre kell gondolni pl.: testépítőkre, fittnesz modellekre, akiknek ez az életük, mert sokszor már nem egészséges amit ők csinálnak. (De én mondjuk őket is tisztelem!) Szép Napot! :)
süti beállítások módosítása