SHAPE - lány lettem!
2015. július 03. írta: Kovács Barbi

SHAPE - lány lettem!

Íme a meglepetésem! :) A történetem bekerült a SHAPE magazinba!

Figyelem! Az álmok, igenis valóra válnak! 

Remélem a beszámolóm elolvasása után, sokan választjátok inkább a nehezebb utat, kezdetek el akár már holnap máshogy élni. Jobban, tudatosabban és egészségesebben! Hiszen én se így kezdtem, nagyon sokat ingadozott a súlyom, ezzel együtt a hangulatom is sajnos... De a cikkben mindent elmesélek, remélem kedvet kaptatok az elolvasásához!

Mozgás nélkül már nem is érezném jól magam, és szerintem ez így tökéletes! Régebben el se tudtam volna képzelni, hogy ilyen történhet majd velem, hiszen nem szerettem a testemet, inkább takargattam, még saját magam elől is! Most pedig, ha ránézek a fotóra, akkor egy magabiztos, fitt lányt látok, aki igenis büszke a testére, és arra amit eddig elért! Fantasztikus érzés!

A fotózást nagyon élveztem, és nagyon beleszerettem a képen látható Adidas kis felsőbe is, így ha valaki megajándékoz vele, akkor talán elfogadom! ;) Fontos, hogy jól érezzem magam a ruháimban edzés közben, számomra különösen motiváló, ha ilyenkor színes, minőségi dolgokat viselek! Még az a fránya guggolás is jobban megy ilyen szép ruhákban!

Bár ez a díjkiosztókon szokás, de nem maradhat el most sem:

Nagyom köszönöm mindenkinek, aki segít, hogy ne szegjem meg az önmagamnak felállított szabályokat, ne essek "bűnbe", harcoljak a testemért és hogy haladjak tovább a kis utamon, jobb legyek és még kreatívabb akár a főzésben, akár itt a blogomon! Köszönöm a Szerelmemnek; az edzőmnek, ha megengedi, hogy így hívjam, akit a cikkben is külön kiemeltem: Matola Rudolfnak, az én drága anyukámnak, aki még otthon, vidéken is finom és egészséges ételeket készít nekem, és a barátaimnak, akik állításuk szerint nagyon büszkék rám! ;)

Végül köszönöm nektek, blog-olvasóimnak is, akik lelkesen követitek az oldalamat, és figyelitek, hogy éppen milyen receptet találok ki vagy újítok fel!

Köszönöm! 

Barbi*

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iamfine.blog.hu/api/trackback/id/tr277594266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerilgfx 2015.07.04. 01:25:45

inkább keress valódi célokat az életedben, pl hogy hogyan lehetne geostacionárius műholdat állítani magyarország fölé műsorszólás céljából.

Kovács Barbi 2015.07.05. 21:17:23

Köszönöm a hozzászólásodat! :D Természetesen ezen fogok dolgozni, ha épp nem a világbékéért kampányolok vagy a globális felmelegedés ellen harcolok! :D DE amíg ezekre a problémákra nem találok ki valami tuti kis tippet, addig is, én inkább odafigyelek magamra és igyekszek motiválni másokat, bármilyen kis dolognak tűnik! További jó olvasgatást! ;)
süti beállítások módosítása