Fuss, mert megérdemled a szabadságot!
2015. április 18. írta: Kovács Barbi

Fuss, mert megérdemled a szabadságot!

Ha már ma majdnem mindenki futásnak eredt, (Hiszen ma van a Telecom Vivicittá.) akkor én is a futást választom a terem helyett. Nincs túl meleg idő, de futáshoz pont ideális. :)

Néhány tipp, amivel te sem nyűgnek érzed majd a futást:

- Érezd jól magad a ruháidban, ne kényelmetlen ruhákban kezdj el futni! Viszont az se biztos, hogy jó, ha slamposan öltözöl fel, mert elmegy a kedved az egésztől. Az élénk színek felvidítanak, így nyugodtan viselj valami neont. (Én a cipőm színét imádom.)  

+ Na meg, ami nagyon fontos, hogy a sportmelltartód tényleg tartson! 

futas.jpg

- Futócipőre ne sajnáld a pénzt, mert jó befektetés, és anélkül inkább ne is fuss, mert többet ártasz vele az ízületeknek! (A Nike ma már egy státuszszimbólum is, és nem feltétlenül a legolcsóbb, de tényleg nagyon jól tartja a lábamat, kényelmes, így nem tudok róla rosszat mondani!)

- Ne akarj rögtön maratont futni, tűzz ki egy elérhető célt! De ne fuss cél nélkül, mert akkor már a második kör után leállsz majd! Először kis célok & távok, aztán jöhet a félmaraton! :P

- Használj alkalmazást! Én a Telekom Futótárs alkalmazását használom, ott pedig a saját edzést, ahol be lehet állítani, hogy mekkora távot fussak, vagy ha épp fél órám van, akkor fél órát állítok be! Méri az idődet, hogy egy km-t mennyi idő alatt tettél meg, így mérni tudod a fejlődésedet is! De ott van a Nike vagy még sorolhatnám, ha valami profibb programra vágysz!

- Igyál sokat futás után! Én nem szoktam közben megállni, de utána mindenképp sokat iszok, hiszek futás közben izzadsz, vizet veszítesz, pótolnod kell a végén!

- Engedd el a rossz gondolatokat! Érezd a szabadságot, a szelet, élvezd ki, hogy mozoghatsz a szabadban.

- Válassz körültekintően futóútvonalat! Ha teheted mindenképp zöldövezetben fuss, ne pedig forgalmas autóutak közelében! Nem csak a levegő miatt, de a sport legyen kikapcsolódás, ne pedig egy újabb stresszforrás!

- Futás után jutalmazd meg magad egy habos, forró fürdővel. Hidd el, megérdemled. Ha van időd gyújthatsz gyertyákat is. :) 

Nincs más hátra, irány futni! 

Barbi*

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iamfine.blog.hu/api/trackback/id/tr447378102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása