Sült zöldségek mozzarellával
2015. május 13. írta: Kovács Barbi

Sült zöldségek mozzarellával

Villámebéd tipp!

Ha csak 10 -15 perced van az ebédkészítésre, akkor ez a recept-ötlet neked szól!

Hozzávalók:

- gomba

- sárgarépacsíkok

- paradicsom

- padlizsán felkockázva

- kókuszvaj vagy kókuszzsír

- ízlés szerint fűszerek: só, chili, kakukkfű, oregánó

- light mozzarella

+ tipp: Természetesen használhatsz más zöldségeket is, de a paradicsom nagyszerű szaftot ad, így egy kicsit mindenképp érdemes használnod. Az adagok tőled függnek, én gombából többet használtam, paradicsomból 2-3 nagyobb darabot, padlizsánból egy felet, de apróra vágva, és egy darab sárgarépát.

Elkészítés:

Felolvasztjuk a kókuszvajat majd beleöntjük az összevágott, előkészített zöldségeket (Lehetőség szerint wok vagy nagyobb edényben.). Ízlés szerint befűszerezzük a keveréket, majd jól megsütjük. A sütés vége előtt (alacsony lángon vagy pedig teljesen levéve a gázról) kis mozzarella golyókat vagy darabokat szórunk a zöldségekhez, így tökéletesen összesülnek anélkül, hogy odaégetnénk.

Hozzá készíthetsz csirkét is, de szerintem önmagában is tökéletes ebéd. :)

Jó étvágyat!

Barbi*

A bejegyzés trackback címe:

https://iamfine.blog.hu/api/trackback/id/tr1007454932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.