Gasztro videók
2015. augusztus 02. írta: Kovács Barbi

Gasztro videók

Mostanában nem sikerült annyi receptet feltöltenem, mint ahogy szeretném, de a nap 24 órából áll sajnos, és ez sokszor kevésnek bizonyul.

De mentségemre szóljon, hogy élőben is főzőcskézek a karöltve a Shop.Builder Testépítő és Fitness Webáruházzal, így ha hiányolnátok a recepteket, akkor megleshettek ahogy élőbe kavarok-keverek-sütök-főzök. :P Nézzétek el nekem, hogy még nem vagyok egy Stahl Judit (Legalábbis, ami a főzőtudományomat és kamera-érzékenységemet illeti!), de egyre jobban élvezem és remélem, hogy így nektek is könnyebb egy-egy receptet elkészíteni.

A képen az egyik kedvencemet, a proteines pohárkrémet láthatjátok, chia maggal. Nagyon finom, úgyhogy tessék kipróbálni.

prs.jpg

Íme a receptek:

http://shop.builder.hu/egeszseges-makos-guba-recept-a3217

http://shop.builder.hu/turos-feherjes-poharkrem-a3195

http://shop.builder.hu/dietas-koret-ha-unod-a-megszokottat-a3183

http://shop.builder.hu/muzli-hazilag-avagy-sult-muzli-narancsporral-a3168

Jó étvágyat, na meg persze jó főzést! :)

Barbi*

A bejegyzés trackback címe:

https://iamfine.blog.hu/api/trackback/id/tr37671166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Balázs Andi 2015.08.04. 00:17:13

Kedves Barbi! Köszönöm mindannyiunk nevében a csodás recepteket és a videókat! Személy szerint még mindig a fehérjék témában ragadtam le hogy milyen fehérje származékból készült fehérjét vásároljak? És egy másik dolog: a kókuszvaj az ugyanaz mint a kókuszszír vagy kókuszolaj? Üdv: Andi

Kovács Barbi 2015.08.16. 10:55:08

@Balázs Andi: Szia Andi! Örülök, ha tetszenek. :) Fehérjében én igazából amerikai tejsavó-fehérjét használok, nekem ezt ajánlották korábban és bevált, de már szerencsére rengeteg jó minőségű fehérje közül tudsz válogatni! A fehérjén ne akarj spórolni, ez fontos szabály!

Én ezt használom: shop.builder.hu/kombinalt-izolatum-koncentratum-tejsavok/dymatize-elite-whey-0-93-kg-p4780#review

A legközelebbi nekem is ez lesz: shop.builder.hu/tejsavo-feherje-koncentratumok/scitec-nutrition-100-whey-protein-professional-2-35-kg-p5146#details

A gyümölcsös ízekkel elsőre vigyázz szerintem, inkább egyszerűbbet próbálj ki, amit tutira szeretsz.

Velük dolgozok együtt, úgyhogy az ő tanácsaikat én is mindig kikérem, ajánlom ezt a két cikket is: shop.builder.hu/melyik-a-legjobb-feherje-a1098 + shop.builder.hu/feherjek-mit-mikor-hogyan-a245

Érdemes először kicsiben kipróbálnod, aztán ha ízlik és beválik, akkor nagyban venned, mert úgy jobban megéri. Tessék vízzel inni, mert a jó minőségű fehérjét kár elrontani bármi mással, ha simán turmixként iszod. Desszertnek mehet a 0.1%-os tejjel is. :D

A kókuszvaj és társai ugyanazok, csak más állapotban szilárdultak meg, én a sütikbe inkább a vajat szeretem, de amúgy a zsírt is simán fel lehet olvasztani, így a lényeg hogy jó minőségűt válassz.
süti beállítások módosítása