Aktív és divatos vasárnapi pillanatok
2015. április 26. írta: Kovács Barbi

Aktív és divatos vasárnapi pillanatok

Ha vasárnap, akkor végre pihenés és kikapcsolódás. :)

Nekem futással & barátnős percekkel fog telni a nap, ha jut időm rá akkor összedobok este egy diétás túrógombócot is. Úgyhogy újabb recept hamarosan!

+ Tipp: ha futás után marad energiád és van lépcső is a közelben, lépcsőzz kicsit a formás lábakért. De tökéletes kombináció az is, ha mész egy fél kört kitöréssel párosítva. Garantáltan érezni fogod a lábaidban a mozgást. :D

Ez a hét kemény volt, úgyhogy ma főleg jól fog esni a futás, mert ilyenkor minden mérgem elszáll. Útravalóul, mert az élet nem tökéletes, és néha szükség van egy kis plusz motivációra:

Ha az élet nehézségei miatt a padlón kötsz ki, két választásod van. Lent maradsz, vagy felállsz, leporolod a nadrágodat, s emelt fővel továbbmész. Én az utóbbi mellett döntöttem. Valószínűleg néhányszor még fel kell majd tápászkodnom ebben az életben. Biztos vagyok benne, hogy meg is teszem. (Colleen Hoover)

2015-04-26_11_13_50.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://iamfine.blog.hu/api/trackback/id/tr557399720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása